Българският народ прие присърце проблемите на Великобритания с липсата на ...

Българският народ прие присърце проблемите на Великобритания с липсата на

Бензин за Короната

Българският народ одобри драговолно казусите на Англия с неналичието на шофьори-превозвачи и дефицита на горива в английските бензиностанции след излизането на Обединеното кралство от Европейския съюз

Новината, че Англия остава без превозвачи накара десетината файтонджии, които разхождаха екскурзианти в Созопол да подкарат конете към Острова, с цел да постъпят в транспортните служби на кралицата.
 Обзор с обиколка на талията Обзор с обиколка на талията
След две години и половина обществено неявяване, Делян Пеевски се появи извънредно измършавял пред постройката на ДАНС. Мнозина отбелязаха,...

Ромската превозваческа общественост от градове и паланки в България също е дала обещание на английския министър на превоза Грант Шапс да изпрати квалифицирани каруцари, които да спасят ситуацията най-малко до Коледа.

Изглежда, че и самите английски управляващи не разчитат единствено на доброволна помощ от българска страна. Сводките на Министерство на вътрешните работи от цялата страна са цялостни с информация за зачестили отвличания на шофьори от софийския градски превоз. Експерти в трафика на хора допускат, че британската корона е разрешила на български трафиканти на жива плът законно да внасят на Острова отвлечени от тях квалифицирани шофьори вместо обичайните проститутки.

Полицията оповестява и за забавен феномен-зачестяват отвличанията на български таксиметрови шофьори от летище София. В таксиметровата общественост се носи слух, че мнозина от изчезналите таксисти са били видени за финално да качват от Терминал 2 мъж в черен костюм, представящ се с името Джеймс Бонд.

Нищо чудно в скоро време, вместо лекари и медицински сестри, английските здравни управляващи да стартират да назначават с преимущество в лечебните заведения си шофьори на коли за спешна помощ от България и някогашния източен блок, които незабавно в следствие мобилизират в тежкотоварния превоз.

Традицията българските емигранти във Англия да изпращат пари на роднините с в България внезапно се е трансформирала. Вместо това техните близки от България им изпращат дамаджани и цели туби с бензин с куриерските услуги на Спиди и Ди Ейч Ел.
 10 фундамента за един сполучлив политически план 10 фундамента за един сполучлив политически план
Изборите не спират да идват за следващ път тази година. Според безредни калкулации евентуално ще вършиме, ще участвате или към този момент сте сглоб...

Не е безразличен към английската рецесия с горивата и българският петролен и фармацевтичен бизнесмен Веселин Марешки. Поканен персонално от премиера Борис Джонсън, той стремително стартира да отваря на цялата територия на Обединеното кралство смесени магазини за горива и хапчета. Британските жители към този момент могат да се възползват от комбинирани предложения „ 2 в 1 “ – влизаш за аспирин и си тръгваш с 2 литра бензин. Марешки започна и специфичната стратегия „ Гориво и хапчета five-o-clock “, която заменя обичайното британско пиянство на чай със сладки, с извършване на покупки в аптеките-бензиностанции на Марешки с понижение. Записванията за присъединяване вървят с цялостна мощ, а свободни часове няма даже до Коледа.

Очаква се, в символ на признателност, британската кралица да удостои Марешки с благороднически ранг, както и с купата „ Личен снабдител на короната на бензин А95 “. Ще му разреши и да отвори аптека с бензиностанция в Бъкингамския замък.

На Острова възникнаха и два нови политически плана-“Пий си хапчетата ” и “Ефектът Марешки ”.

 

Автор: Мавро Василис,

Източник: actualno.com