Българският народ прие присърце проблемите на Великобритания с липсата на

...
Българският народ прие присърце проблемите на Великобритания с липсата на
Коментари Харесай

Бензин за Короната

Българският народ одобри драговолно проблемите на Англия с неналичието на шофьори-превозвачи и дефицита на горива в английските бензиностанции след излизането на Обединеното кралство от Европейския съюз

Новината, че Англия остава без превозвачи накара десетината файтонджии, които разхождаха туристи в Созопол да подкарат конете към Острова, с цел да постъпят в транспортните служби на кралицата.
 Обзор с обиколка на талията Обзор с обиколка на талията
След две години и половина обществено неявяване, Делян Пеевски се появи извънредно измършавял пред постройката на ДАНС. Мнозина означиха,...

Ромската превозваческа общественост от градове и паланки в България също е дала обещание на английския министър на превоза Грант Шапс да изпрати квалифицирани каруцари, които да спасят ситуацията най-малко до Коледа.

Изглежда, че и самите английски управляващи не разчитат единствено на доброволна помощ от българска страна. Сводките на Министерство на вътрешните работи от цялата страна са цялостни с информация за зачестили отвличания на водачи от софийския градски превоз. Експерти в трафика на хора допускат, че британската корона е разрешила на български трафиканти на жива плът законно да внасят на Острова отвлечени от тях квалифицирани водачи вместо обичайните проститутки.

Полицията оповестява и за забавен феномен - зачестяват отвличанията на български таксиметрови водачи от летище София. В таксиметровата общественост се носи слух, че мнозина от изчезналите таксисти са били видени за последно да качват от Терминал 2 мъж в черен костюм, представящ се с името Джеймс Бонд.

Нищо чудно в скоро време, вместо лекари и медицински сестри, английските здравни управляващи да стартират да назначават с преимущество в лечебните заведения си водачи на коли за спешна помощ от България и някогашния източен блок, които незабавно по-късно активизират в тежкотоварния превоз.

Традицията българските емигранти във Англия да изпращат пари на роднините с в България внезапно се е трансформирала. Вместо това техните близки от България им изпращат дамаджани и цели туби с бензин с куриерските услуги на Спиди и Ди Ейч Ел.
 10 фундамента за един сполучлив политически план 10 фундамента за един сполучлив политически план
Изборите не стопират да идват за следващ път тази година. Според безредни калкулации евентуално ще вършиме, ще участвате или към този момент сте сглоб...

Не е безразличен към английската рецесия с горивата и българският петролен и фармацевтичен бизнесмен Веселин Марешки. Поканен персонално от премиера Борис Джонсън, той стремително стартира да отваря на цялата територия на Обединеното кралство смесени магазини за горива и хапчета. Британските жители към този момент могат да се възползват от комбинирани предложения „ 2 в 1 “ – влизаш за аспирин и си тръгваш с 2 литра бензин. Марешки започва и специфичната стратегия „ Гориво и хапчета five-o-clock “, която заменя обичайното британско пиянство на чай със сладки, с извършване на покупки в аптеките - бензиностанции на Марешки с понижение. Записванията за присъединяване вървят с цялостна мощ, а свободни часове няма чак до Коледа.

Очаква се, в символ на признателност, британската кралица да удостои Марешки с благороднически ранг, както и с купата „ Личен снабдител на короната на бензин А95 “. Ще му позволи и да отвори аптека с бензиностанция в Бъкингамския замък.

На Острова породиха и два нови политически плана - “Пий си хапчетата ” и “Ефектът Марешки ”.

 

Автор: Мавро Василис,
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР