Българският нападател Милчо Ангелов ще играе от новия сезон за

...
Българският нападател Милчо Ангелов ще играе от новия сезон за
Коментари Харесай

Български нападател подписа с румънски клуб

Българският нападател Милчо Ангелов ще играе от новия сезон за Арджеш (Питещ) - тим, който изпадна от Първа във Втора румънска лига. От клуба оповестиха, че договорът е за 1+1 години, като опцията за удължение се задейства автоматизирано при връщането на " виолетовите " в елита.

През последните година и половина Милчо Ангелов игра в различен тим в румънската Втора лига - ФК Брашов, а през сезон 2023/24 стана голмайстор на шампионата и на тима. Той приключи акцията с 28 мача, 16 гола и 3 асистенции във всички шампионати.

Усилията му не бяха задоволителни с цел да може Брашов да влезе в плейофа за промоция в елита и трябваше да се задоволи със 7-ото място.

През лятото Милчо Ангелов имаше диалози с няколко тима - Конкордия и Корвинул в Румъния, израелски и кипърски тим. Но в последна сметка той избра Арджеш заради упоритостите на отбора да се върне оптимално бързо в елита, а и поради положителната организация в клуба - всичко остава на равнище Лига 1.

През предишния сезон отборът завърши на 14-о място, което го изпрати да играе баражи за опазване на мястото си. Но във въпросния плейоф срещнаха Динамо (Букурещ), който ги изхвърли от първото равнище на румънския футбол.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР