Българският нападател Милчо Ангелов отново се превърна в герой за

...
Българският нападател Милчо Ангелов отново се превърна в герой за
Коментари Харесай

Милчо Ангелов спаси тима си от изпадане

Българският нападател Милчо Ангелов още веднъж се трансформира в воин за своя Брашов, реализирайки единствения гол против ССУ Поли Тимишоара в бараж за оставане във втора румънска дивизия. Брашов завоюва с 1:0 на собствен терен, единственият гол падна в 71-ата минута. Юношата на Черноморец Бургас самичък си създаде гола, откакто я открадна от неприятно прекъсване на защитник и я бутна на метри пред себе си.

Опонентът му остана зад тила, а Ангелов нямаше проблеми да го изпревари и да вкара самичък против вратаря. За роденият през 1995-а година таран това е шести гол по румънските терени, откогато дойде в Брашов през зимата. Българинът остана на терена до 89-ата минута, когато излезе, с цел да обере овациите на публиката.

Отборът на Брашов печели баража за оставане във Втора лига с общ резултат 3:1, откакто победи с 2:1 и при гостуването си в Банат преди седмица. ССУ Поли Тимишоара също може да се избави по длъжностен път, в случай че федерацията не удостовери лицензите на намиращите се в тежко финансово състояние Академика Клинчени и Астра Гюргево.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР