Българският нападател Димитър Бербатов най-вероятно няма да изпълни докрай договора

...
Българският нападател Димитър Бербатов най-вероятно няма да изпълни докрай договора
Коментари Харесай

Димитър Бербатов е пред раздяла с "Керала бластърс", пишат в Индия

Българският нападател Димитър Бербатов най-вероятно няма да извърши до дъно контракта си с индийския отбор " Керала бластърс ", оповестява локалното издание Sportskeeda. Бербатов подписа с тима през лятото, с контракт за един сезон.

Откакто е в " Керала " обаче българинът непрекъснато е преследван от травми и изигра единствено шест мача, от които в три остана на терена през всичките 90 минути. Бербатов, който беше притеглен, с цел да помогне на отбора си да стане първенец на Индия има единствено 361 минути през сезона и не съумя да се разпише нито един път.

Според контракта си с " Керала " някогашният нападател на " Манчестър юнайтед " би трябвало да получи към 1 милион евро за осем месеца.

Позововайки се на собствен източник от клуба Sportskeeda твърди, че " Керала " разисква опцията да се раздели с Бербатов предварително, с цел да освободи място за различен чужденец. В момента трансферният прозорец в Индия е отворен и по този начин може да бъде картотекиран нов състезател. Според изданието по-късно през седмица ще се състои среща на управлението, след която ще се вземе решение за Бербатов.

Нападтелят, който на 30 януари ще навърши 37 години беше без тим от лятото на 2016 година, когато напусна гръцкия ПАОК. Наскоро някогашният съотборник и другар на Бербатов, Александър Томаш, който води " Берое " загадъчно подмятна, че нападателя може да подпише с отбора. През лятото Бербатов беше спряган за ново попълнение на състава от Стара Загора.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР