Българският хранителен оазис Хепи (Happy) стана Ресторант на годината в

...
Българският хранителен оазис Хепи (Happy) стана Ресторант на годината в
Коментари Харесай

Happy стана ресторант на годината в Лондон, омая Великобритания

Българският хранителен оазис " Хепи " (Happy) стана " Ресторант на годината " в Лондон и ресторант с най-хубаво обслужване в Англия. Обектът от основаната в България верига победи в конкуренция със световнопризнати институции в сектора като " Новиков ", " Гаучо ", " Айви ", " Гаврош " и доста други. 

Лондонският " Хепи " бе номиниран от влиятелната организация British Restaurant Awards в двете категории измежду 13 топ местоположения за хранене, определен от над 20 000 заведения, колкото са заведенията за хранене в Лондон съгласно последната статистика. Заедно с това " Хепи " в Лондон се състезаваше и с 9-те най-хубави заведения за хранене в цяла Англия в категорията за най-хубаво обслужване, където бе номиниран измежду 123 395 заведения. 
-->
" Хепи Лондон " отваря порти на една от най-престижните местоположения в Лондон - Пикадили Съркъс, при започване на 2020 година, когато интервалът съответствува с пандемията и това прави триумфа на новосъздадения ресторант още по-забележителен.

Въпреки провокациите, заведението съумява да се наложи на една от най-трудните кулинарни подиуми в света и след разхлабването на ограниченията бързо се трансформира в един от най-посещаваните заведения за хранене в Лондон, където всеки ден могат да се видят опашки от чакащи пред вратите му.

Всички ястия, които се сервират в " Хепи Лондон ", се създават в лабораторията на " Хепи " в България, като единствената разлика е, че се тестват освен от български фокус групи, само че и от британски. Голяма част от екипа, който работи в " Хепи Лондон ", също е от българи, които съблюдават напълно познатия " Хепи " стандарт за обслужване, което е и главната причина да бъде номиниран за най-хубав екип в Англия. Според всички тях признанието, което получава ресторантът в Лондон, е самопризнание освен за Нарру, а и за България, тъй като ясно демонстрира, че можем да се състезаваме и да печелим и на огромна сцена, споделят притежателите на заведението.



По мотив огромния триумф на Острова те пуснаха и особено обръщение към почитателите си:

Скъпи клиенти,

Заедно отбелязахме победа – за първи път в историята български ресторант печели международна премия!

Нарру  завоюва двете най-престижни награди едновременно – ние сме  „ Най-добър ресторант “ в Лондон и „ Ресторант с най-хубаво обслужване “ в цяла Англия.

Бяхме определени сред  25 000 заведения в Лондон и 123 450 във Англия, само че не броят,  а качеството на конкуренцията е това, което има значение.

Нарру победи заведения за хранене като Айви, който е  икона за лондончани от 1917-та година до през днешния ден, интернационалната империя Новиков, именитият Гаврош с две звезди Мишлен и всички останали. 

Да се качим на една сцена с началник Новели – четирикратен притежател на звезда „ Мишлен “, легендата Алдо Зилди и притежателите на най-престижните заведения за хранене в света е страст,  която мъчно се разказва с думи.

Всичко това стана допустимо с помощта на вас, нашите клиенти!

Нашата работа беше да стигнем до номинация и да бъдем отличени измежду 10-те най-хубави, което е професионалната оценка  на английските ресторантьорски награди, само че същинското самопризнание за нас са вашите гласове – вие ни избрахте за най-хубав ресторант в две категории.

Вие сте тези, които ни мотивирате да ставаме все по-добри всеки ден – тук в България и където и другаде да сме – мястото няма значение, тъй като нашите Нарру стандарти са едни и същи на всички места.

Удобна и влиятелна локация, хубав интериор, вкусна храна и обслужване с усмивка – това е формулата на Нарру.

И още нещо доста значимо – на лондонската сцена, където всички заведения за хранене са тематични, с една ясно дефинирана кухня – стекхаус, италиански, тайландски, индийски, китайски -  ние избрахме да предлагаме многообразие от храна, което да дава успокоение на нашите клиенти, че всеки ще откри това, което обича и компанията дружно ще се усеща добре.

Защото Нарру е не просто заведение за хранене, а обществено място, което ни събира към една маса  да споделяме моменти дружно.

Благодарим ви сърдечно, че сме дружно и споделяме тази премия с вас. 

Екипът на Нарру
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР