Българският футболен съюз започна участието си в проект, финансиран от

...
Българският футболен съюз започна участието си в проект, финансиран от
Коментари Харесай

БФС започва участието си в проекта LIAISE на ЕС

Българският футболен съюз стартира присъединяване си в план, финансиран от Европейския съюз за положително ръководство в спорта наименуван LIAISE (Liaison-based Integrated Approach to Improving Supporter Engagement - Интегриран метод, основан на връзката за възстановяване на ангажираността на привържениците).

Целите на плана са съдействието, обмяната на опит и идентифицирането на най-хубавите практики сред 10 колегата от осем разнообразни страни. Сред цели на самодейността са също по този начин повишението на стандартите, когато става въпрос за професионален разговор и връзката сред координаторите за връзка с последователи на клубовете с футболните и държавните органи.

Партньори по плана са: Българският футболен съюз, Чешката футболна лига, Френската футболна федерация, Футболната асоциация на Ирландия, Полската футболна асоциация, Португалската футболна федерация, Шведската футболна лига, Националните организации на футболните последователи на Франция и Швеция, Пан-европейската организация на последователите със седалище в Германия.
Инициативата се координира от SDE (Supporters Direct Europe), които улесниха приложението на член 35 от Лицензионните условия на УЕФА по отношение на ролята на служителя за връзка с последователи в националните федерации.

На събитието беше разисквано развиването на плана, който планува тридневни семинари на разнообразни тематики, свързани с дейностите по организацията на футболен мач, както и работни срещи за обмяна на опит сред сътрудниците. Първият семинар ще се организира през месец април 2018 година. Проектът ще приключи с План за деяние, който ще регистрира резултатите и стремежът към реализация на набелязаните цели.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР