Българският футболен съюз (БФС) порица и глоби клуба от първа

...
Българският футболен съюз (БФС) порица и глоби клуба от първа
Коментари Харесай

БФС глоби отбор от първа лига заради съмнителни мачове

Българският футболен съюз (БФС) порица и санкции клуба от първа лига " Царско село " с 5000 лв. поради съмнителни мачове. Дисциплинарната комисия на БФС е наложила същата глоба и на втородивизионния " Струмска популярност ".

От известието на БФС не излиза наяве за какъв брой и за кои съответни мачове става въпрос и има ли събрани доказателства. Според Dnevnik. bg са получени три сигнала за съществени подозрения, че " Царско село " е взел участие в манипулирани мачове. И трите дуела са за предишния сезон, когато клубът взе участие във второто равнище на шампионата.

Собственикът на " Царско село " Стойне Манолов сподели, че е подготвен да търси правата си в съда.

" Съд до дупка. Не може без доказателства да се хвърлят сходни обвинявания. Нека прокуратурата да се намеси. Ще се съдим до последно с тези, които ни упрекват без да имат доказателства ", съобщи Манолов пред GONG.BG.

През май, в края на предишния сезон, " Верея " (Стара Загора) бе изваден от елита поради пет такива сигнала. Тогава от БФС обявиха, че изваждането в по-долна група е неотложно, в случай че петте сигнала са в границите на един сезон. Преди това " Верея " бе и санкциониран поради същото.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР