Българският асортимент винаги е бил приоритет за Kaufland България, като

...
Българският асортимент винаги е бил приоритет за Kaufland България, като
Коментари Харесай

Зар Груп ООД: Kaufland ни дава сигурност и възможност за развитие

Българският подбор постоянно е бил приоритет за Kaufland България, като компанията се стреми всяка година да надгражда предлагането на български плодове и зеленчуци. Само през миналата година комерсиалната верига е осъществила продажбата на 48 млн. кг. плодове и зеленчуци от родни производители. За да реализира това, компанията си партнира с разнообразни производители от над 12 района в цялата страна.

Един от тези райони е Великотърновският, където производителите от „ Зар Груп ООД “ обработват стотици декари плодородна земя. Вече 14 години Маргарита Захариева и нейният екип работят взаимно с Kaufland България. В това партньорство са вложени дълги години взаимна работа и над 40 години професионален опит в лицето на Маргарита – агроном и шеф на компанията.

Благодарение на удобния климат за развъждане на богато многообразие от зеленчуци, стопанството им предлага разнообразни артикули за свежия подбор на веригата. Освен до момента предлаганите – лук, моркови и тикви, от тази година Маргарита и екипът обработват по над 100 дка с цвекло и пъпеши, като над 50% от готовата продукция отива в магазините на Kaufland.

Едно от най-ценните преимущества на съдействието с Kaufland съгласно нея е развиването, което „ Зар Груп “ ООД реализира - през последните години продукцията на стопанството се е нараснала неведнъж.

„ Kaufland България e прелестен сътрудник в доста връзки. Работим от дълги години дружно, познаваме се добре, осъществяваме огромни количества продукция с високо качество и на положителни цени. Това ни дава сигурност и опция да бъдем отдадени на работата си и да продължаваме да се развиваме. “ – споделя Маргарита Захариева.

Високото качество на продукцията е споделена цел на Kaufland и локалните производители, с които веригата работи. Дългогодишният опит на Маргарита и нейните сътрудници са един от най-големите гаранти за високото качество, което оферират. Отглеждат чиста продукция при едни от най-благоприятните условия за това, без химия и с доста високи знания в агрономията.

„ С годините производството на плодове и зеленчуци в действителност се трансформира в предизвикателство, само че сполучливото прибиране на реколтата и сигурните сътрудници ми дават тласък да не преставам да се занимавам с това. “, споделя Маргарита.

Успешното партньорство на “Зар Груп “ ООД и Kaufland България е следващият образец за устойчивия метод, по който веригата реализира политиката си за предложение на свежи плодове и зеленчуци с високо качество.

Благодарение на дългите години партньорство сред Kaufland и българското произвеждане, веригата предлага на клиентите си пресни и качествени плодове и зеленчуци и съумява да отговори на все по-голямото търсене на родна продукция, като паралелно с това дава отговор и на условията на клиентите за качество, прилагайки  надзор по цялата верига на произвеждане на плодовете и зеленчуците - от избора и засаждането на най-хубавите сортове семена взаимно с производителите, до развъждането и съхранението на продукцията.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР