Българските потребители вече могат да се възползват от един напълно

...
Българските потребители вече могат да се възползват от един напълно
Коментари Харесай

Болерон прави революция в животозастраховането в България

Българските консуматори към този момент могат да се възползват от един изцяло нов за застрахователния пазар у нас артикул – първата онлайн застраховка Живот. Услугата се предлага от застрахователната платформа . Компанията оперира на българския пазар от началото на 2020 година като все още предлага 28 застрахователни продукта на 11 застрахователни компании, като Автокаско, Гражданска отговорност, Пътуване в чужбина, Планинска застраховка, Застраховка имущество, Екстремни спортове, Здравна застраховка.

Продуктът „ Застраховка Живот “ е на най-голямата американска животозастрахователна компания MetLife. Покритието е с предел до 800 000 лв. без условие за осъществяване на медицински обзор от клиента и обезпечава фамилията на застрахования при положение на загуба на живот в резултат на акцидент или заболяване.
-->
Цената на застраховката се дефинира на база размера на мечтаното обезщетение, възраст на клиента и период на застраховката. Самите заплащанията по застраховката стават елементарно онлайн, могат да бъдат автоматизирани посредством банкова карта на клиента, а скоро ще има и опция за заплащане посредством мобилните портфейли на Apple Pay и Google Pay.

„ Бъдещето на застраховането е тясно обвързвано с технологиите и задачата на Болерон е да използваме тези технологии, с цел да създадем най-значимите застрахователни артикули по-достъпни за всеки български жител. Дигитализирането на животозастраховането е следващата стъпка към тази дълготрайна цел на екипа ни “ – разяснява изпълнителният шеф на Болерон Александър Цветков.

Онлайн застраховките стават все по-популярни през последните години заради удобството и бързината, с които клиентите могат да получат оферта, да сравнят разнообразни варианти и даже да се застраховат напълно през телефона. Чрез мобилното приложение на Болерон, клиентите могат да сключат всевъзможни застраховки за минути непосредствено от мобилният си телефон. Цялата информация и всичките им документи се съхраняват в приложението, през което потребителите могат да ръководят, заплащат и възобновяват застраховките си безусловно за секунди.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР