Българските политици са мръсници и крадци, които гледат единствено своите

...
Българските политици са мръсници и крадци, които гледат единствено своите
Коментари Харесай

Хисарският поп рухва

„ Българските политици са мръсници и крадци, които гледат само своите ползи. Сядат на депутатския стол за 4 години, с цел да оправят своя живот, и въобще не мислят за народа ”, съобщи в прочувствена изповед Хисарският поп Димитър Андонов, научи HotArena.

Легендарния фолк реализатор взима 200 лева, като 150 харчи за медикаменти. „ До на никое място не ни стигат парите. Жената и тя взима 200 лева пенсия, а в този момент е болна, на легло. Трябват грижи и за нея. Кой естествен човек може да се оправи с толкоз малко пари?! Добре че хората още ме обичат и ме канят понякога по участия, с цел да припечеля някой лев в допълнение ”, споделя Андонов.

Хисарският поп признава, че в никакъв случай не е бил лаком, само че животът му е станал доста сложен. В зората на демокрацията поставил 100 000 лева в банка, само че тя банкрутирала и той изгубил парите.

Въпреки това, в следствие съумял да си стъпи на краката. Изпълнителят написал нова ария, в която изобличава българските политици и се заканил, че скоро ще я показа обществено. Той има вяра, че тя ще стане огромен шлагер.

„ Имам над 100 нови песни, които единствено чакат да бъдат издадени, само че трябват средства. С тъга живеем този живот ”, добавя още той.
Андонов признава, че по времето на Живков е живеел по-добре, в сравнение с през днешния ден.

Въпреки че му спирали песните, забранявали му да пее и го гонели от работа, той си остава последовател на Тато, написа „ България през днешния ден ”.
Дори написал ария за него.

Особено признателен е Хисарският поп на жена си, която дружно с него устояла на всички проблеми през годините.

„ Златна жена имам! Тя ръководи цялото домакинство, разпределя бюджета, прави всичко. Като изкарам някой лев хонорар от присъединяване, незабавно й ги давам парите. Тя ги разпределя вярно. Няма друга такава къщовница като нея.

Като пея по кръчмите, идват млади и засукани девойки, с цел да се снимат с мен. По 30 — 40 фотоси си вършат на вечер с мен, само че жена ми не ревнува. ”, споделя изпълнителят на „ Дай си сърцето ”.

Андонов е считан за един от създателите на поп фолка в България. През 80-те години на предишния век в Хисаря се ражда и легендата за Хисарския поп — духовник, пропъден да се скита по пътищата на България и да пее своите песни, неразрешени от социалистическия режим по това време.

Кариерата си стартира като краде пари от родителите си, с цел да си купи акордеон. Сам се учи да свири на него — слуша осъществявания по радиото и ги повтаря.

След това прави секрети записи и ги дава на свои другари. През 1983 година издава незаконно първата си касета, а шлагери от нея и до през днешния ден са песните „ Елена, Елена ”, „ Една цигара ”, „ Дай си сърцето ” и други.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР