Българските граждани, които представят сертификат за ваксинация срещу COVID-19 с

...
Българските граждани, които представят сертификат за ваксинация срещу COVID-19 с
Коментари Харесай

Египет пуска българи без PCR, ако имат сертификат за ваксинация

Българските жители, които показват документ за имунизация против COVID-19 с годен QR код, могат да влизат в Египет без PCR тест. Мярката е в действие от 24 юни 2021 година, оповестиха от Министерство на външните работи.

По информация на посолството ни в Кайро за приключен имунизационен курс се приема слагането на подобаващ брой дози от дадена ваксина против COVID-19, утвърдена от Световната здравна организация и след приключването на 14-дневен интервал, считано от датата на слагане на последната доза, съобщи БГНЕС.

Облекчението не важи за пасажерите, идващи в Египет от страна, в която са регистрирани разновидности на ковид - Бангладеш, Бутан, Бразилия, Индия, Латинска Америка, Мианмар, Непал, Пакистан, Шри Ланка и Виетнам. При влизане в страната те подлежат на спомагателен бърз тест за COVID-19.

 {{ otherArticle[0].article.title }}
Площи намиращи се в най-източната част на пустинята Сахара с...

При потребност от подпомагане, българските жители в Египет могат да се свържат с българското дипломатическо посланичество в Кайро на следните телефонни номера: +20 2 273 630 25; +20 2 273 660 77, както и на дежурен телефонен номер за незабавни случаи в извънработно време: + 20 122 317 1991, а също и на имейл адреси: [email protected]; [email protected].
Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР