Българската смесена щафета при младежите до 21 години завърши на

...
Българската смесена щафета при младежите до 21 години завърши на
Коментари Харесай

Българската смесена щафета при младежите с 12-то място на световното в Казахстан

Българската смесена щафета при младежите до 21 години приключи на 12-та позиция по време на Световното състезание по биатлон за младежи и девойки, което започва през днешния ден в Шчучинск, Казахстан.

Валентина Димитрова, Лора Христова, Васил Зашев и Благовест Стоянов завъртяха общо две наказателни обиколки и използваха 15 спомагателни патрона и в последна сметка останаха на 5:34 минути от спечелилите от Германия.

Бундестима организира едно чудесно съревнование, в което непрекъснато се движеше в челото и закономерно немските биатлонисти се окичиха със златните медали.

Втори, на закъснение от 25.8 секунди се подреди квартетът на Франция, а бронзът сграбчи съставът на Норвегия, който след първите два поста изоставаше на повече от две минути от водачите, само че доста мощно показване не мъжете изкачи " викингите " до челната тройка.

По-рано през днешния ден се организира и смесената щафета при юношите до 18 години, в която българският отбор в състав Вяра Чолакова, Ирина Георгиева, Цветан Данаджиев и Георги Джоргов бяха затворени с обиколка и не приключиха, само че в последна сметка бяха класирани 17-ти.

Шампиони в при юношите пък станаха норвежците, а до тях на почетната стълбичка се качиха още тимовете на Германия и Украйна.

Утре Световното състезание по биатлон за младежи и девойки в Шчучинск продължава с самостоятелните дисциплини на 10 км при девойки и 12.5 км при младежите. Надпреварите започват надлежно в 8.55 и 11.55 часа и ще може да ги наблюдавате онлайн в ефира на Българска национална телевизия 3.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР