Българската компания ScaleFocus е подписала договор с един от най-големите

...
Българската компания ScaleFocus е подписала договор с един от най-големите
Коментари Харесай

Българска компания ще работи с един от най-големите здравноосигурителни фондове в САЩ

Българската компания ScaleFocus е подписала контракт с един от най-големите американски здравноосигурителни фондове Anthem, който е измежду топ 50-те компании в класацията на Fortune.

ScaleFocus е известна като компания в региона на аутсорсинга и плановите разработки, само че в този момент съумява да влезе в терена на бизнеса с продуктови решения и платформи, заяви основният изпълнителен шеф и съосновател на компанията Пламен Цеков.

Той изясни, че става дума за платформа за онлайн търговия, която създават от няколко години. "Тя би трябвало да подкрепи най-големите предприятия и има огромни характерности във връзка с динамика и пикови натоварвания ", съобщи Цеков.

"Системата се употребява в няколко други предприятия, в това число и в България. Това е огромен образец по какъв начин от България може да се изнасят високотехнологични артикули за целия свят ", разясни той пред Bloomberg TV Bulgaria.

Освен това ScaleFocus разгласи проектите си да влага 45 млн. евро в откриването на развоен център в Северна Македония.

Ръководителят на компанията посочи, че капиталовият контракт е обезпечен от разнообразни интернационалните институции, с цел да бъде резистентен на всевъзможни политически опасности.

Споразумението планува основаването над 300 работни места в софтуерната промишленост през идващите 5 години и опция на младежите в Северна Македония за добра работа.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР