Българската кеч звезда Мирослав Барняшев, известен в САЩ като Александър

...
Българската кеч звезда Мирослав Барняшев, известен в САЩ като Александър
Коментари Харесай

Русев ще сменя професията...

Българската кеч звезда Мирослав Барняшев, прочут в Съединени американски щати като Александър Русев, не стопира да бъде измежду основните лица в спорта зад Океана. Той и обичаната му Лана приковаха погледите със сюжет, в който сякаш се разделят, а тя се омъжва за негов сътрудник, само че в този момент Русев съществено накара почитателите да се замислят.

Българинът написа " скоро ще съм свободен сътрудник " в профила си в " Туитър ", което породи куп разнообразни тълкования.

#beachlife..... with Dillon pic.twitter.com/f1KORgEXDm
— Miro (@RusevBUL) 7 януари 2020 година Най-сериозни са слуховете, че българинът ще си даде отмора от кеча и ще се заеме с други планове, което няма да е казус в последните години.

Припомняме, че в последните години няколко огромни кечисти, измежду който Дуейн Джонсън - Скалата, Стив Остин - Ледения, Дейв Батиста и Джон Сина, направиха сериозен скок в киното и няма да е изненада, в случай че скоро Русев също изгрее на огромния екран.

Кечистът е българският състезател с най-вече почитатели в обществените мрежи, като изпреварва потвърдените любимци на публиката Григор Димитров и Димитър Бербатов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР