Българската група Intelligent Music Project с вокалист Рони Ромеро от

...
Българската група Intelligent Music Project с вокалист Рони Ромеро от
Коментари Харесай

Супергрупата на Врабевски ще изнесе шоу в Париж

Българската група " Intelligent Music Project " с вокалист Рони Ромеро от именитите " Rainbow " ще изнесат концерт на 27-ми март в Париж в " Théâtre Saint-Léon ". Тогава ще изпълнят онлайн песента " Intention ", с която групата ще показа страната ни на " Евровизия 2022 " в Торино, Италия. Пред наши сънародници във френската столица музикантите ще показват и най-хубавото от последните си три албума - " Sorcery Inside ", " Life Motion " и " The Creation ".

" Подготвили сме ужасно шоу и нямаме самообладание да го представим пред сънародниците ни в Париж. Отзивите, които получаваме след концертите ни в България ни дават да разберем, че хората за зажаднели за сходен вид музика и то онлайн ", споделят от екипа на " Intelligent Music Project ".

Преди Париж, групата ще изнесе концерти и в Торино, Амстердам, Брюксел, Солун. На сцената дружно с Рони Ромеро ще се качат българските музиканти Стоян Янкулов-Стунджи, Славин Славчев, Бисер Иванов, Боби Косатката, Димитър Сираков, Самуел Ефтимов, Лина Никол и Иво Стефанов.

Преди време Рони Ромеро отнесе огромни обиди от неизвестно за какво имащия се за гуру на рока  Митко Щерев. За него на времето се говореше, че копира поголовно музиката на легендата на Дийп Пърпъл Джон Лорд.

Даже имаше и един хвъркат лаф - Джон Лорд като се напиел, викал " Аз съм Митко Щерев "!
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР