Българската филмова звезда Мария Бакалова отправи силно послание в подкрепа

...
Българската филмова звезда Мария Бакалова отправи силно послание в подкрепа
Коментари Харесай

Мария Бакалова със силно послание в подкрепа на Украйна

Българската кино звезда Мария Бакалова насочи мощно обръщение в поддръжка на народа на Украйна по време на премиите " Изборът на критиците " (Critics Choice Awards). Тя приказва за това преди да разгласи номинираните и спечелилия в категорията за най-хубава поддържаща мъжка роля, написа изданието ew.com, представено от iwoman.bg.

" Аз съм от България, а родният ми град е единствено на няколкостотин благи от Украйна ", сподели Бакалова, която е родом от Бургас. " Така че, в този момент като сме събрани дружно в тази специфична вечер, желая да отделя миг, с цел да почета храбростта на народа на Украйна, който пази правото си на самостоятелност и народна власт. "

" Наистина се надявам, че ще се съберем и ще сложим началото на нова епоха на културен и живописен продан сред Източна Европа и Холивуд, който беше основополагаща мощ на творчеството през 20-ти век ", продължи тя. " Затова се надявам моето обръщение да отиде до украинския народ: Виждаме ви. Ние стоим с вас. И сърцата ни са с вас. "

През 2021 година тя завоюва премия за най-хубава поддържаща женска роля от критиците за присъединяване си в " Борат 2 ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР