Българската асоциация на заведенията и Сдружението на заведенията в България

...
Българската асоциация на заведенията и Сдружението на заведенията в България
Коментари Харесай

Заведенията не искат политици на протеста си

Българската асоциация на заведенията и Сдружението на заведенията в България заявяват, че проведеният от 12 часа на 27 януари 2021 година пред Министерски съвет митинг е строго браншови с точни и ясни претенции за нашия бранш. " Предварително разгласяваме, че ние няма да позволим той да бъде яхнат политически, каквито опити към този момент се виждат ", декларират те.

По тази причина те се обръщат към управленията на всички политически партии и техните водачи:

Уважаеми политици,

Убедени сме, че в нашия отрасъл има последователи на всички вас и те са свободни да поддържат провежданите от вас манифестации. Но държим да подчертаем, че проведеният от нас митинг е стопански, строго браншови и не желаем политически фигури да участват на него!

Браншовите асоциации съставляват икономическите ползи на своите членове. При подаване на заявление за участие, ние не ги питаме на коя партия са последователи! Може да поддържат една или друга партия, само че за нас това няма никакво значение. Всеки член на браншова организация има лично мнение, което може да показва свободно под всякаква законна форма и ние не можем и не желаеме да влияем на това негово право!!!

Благодарни сме на всички, които показаха поддръжка към нашия бранш и нашите чиновници.

Ние обаче няма да позволим да станем част от предизборната акция! Имаме свои претенции и цели, за които се борим. Нямаме политически обвързаности и държим това да остане по този начин. Поради опасенията ни, че наличието на политически фигури на нашия митинг може да се разтълкува, като предизборна пропаганда, ви молим най-учтиво да се въздържите от присъединяване в него. Както вие персонално, по този начин и ваши крайни последователи, които не са част от нашия отрасъл.

Надяваме се, че ползата, който имате към бранша ни ще продължи и след 04.04.2021 година
Благодарим за разбирането!
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР