Българска военнополицейска асоциация призова за връщане към нормалната работа на

...
Българска военнополицейска асоциация призова за връщане към нормалната работа на
Коментари Харесай

Асоциация поиска да бъде назначен директор на „Военна полиция“

Българска военнополицейска асоциация прикани за връщане към естествената работа на работа „ Военна полиция “ . Те изпратиха към институциите отворено писмо. Службата е без непрекъснато управление от януари. 

От военнополицейската асоциация приканиха скоро да бъде назначен непрекъснат шеф и да отпадне смяна в Правилника, която разреши и на хора, не в системата да я оглавяват.  Тази смяна е реалност от началото на годината . Но на предходния кабинет не остана време да назначи непрекъснат началник. Към момента краткотрайно службата се управлява от полковник Ивайло Сотиров. 

Предшественикът му - бригаден военачалник Борислав Сертов още чака назначението си за боен аташе в Москва. Но процедурата се бави. По неофициална информация поради лишен достъп до класифицирана информация. 

През март, при оповестяване на шпионската мрежа в интерес на Русия, основният прокурор Иван Гешев сподели, че не са потърсили „ Военна полиция “, тъй като ѝ няма доверие

Военнополицейската асоциация приканва в отвореното писмо опитите в службите приключат. И се надява на кардиналната позиция на президента, на служебния министър председател и на служебния министър на защитата, до които писмото е изпратено. 
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР