България започва срещу Франция на Европейското по волейбол за жениЧасове

...
България започва срещу Франция на Европейското по волейбол за жениЧасове
Коментари Харесай

България започва срещу Франция на Европейското по волейбол за жени

България стартира против Франция на Европейското по волейбол за дами
Часове след привършване на жребия за Европейското състезание за дами 2019 в Истанбул, стана ясна и програмата за шампионата, на който четири страни ще бъдат домакини - Турция, Полша, Унгария и Словения. Евроволей ще се организира от 23 август до 8 септември, а мачовете от четирите групи ще се играят в Анкара, Лодз, Будапеща и Братислава. Финалната четворка от шампионата ще се играе в турската столица Анкара.

България е в група "А" с тимовете на Турция, Сърбия, Франция, Гърция и Финландия. Националките ни, водени от Иван Петков, започват против Франция в първия си мач от груповата фаза, който е на 23 септември. На идващия ден, 24 август, родните представителки почиват. Вторият дуел на "лъвиците" ще бъде на 25 август против международния и европейски първенец Сърбия. На идващия ден, 26 август, програмата продължава с нов тежък мач, този път против домакина Турция. На 27 август "лъвиците" срещат Гърция. 28 август е почивен ден. В последния стадий от груповата фаза България приключва с дуел против Финландия, на 29 август.

За втората фаза се класират първите четири отбора от всяка група, като следват директни елиминации. Съперници в тази фаза ще бъдат класиралите се отбори от група А против тези от група С, и надлежно тимовете заели първите четири места от група В против група D. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР