България взема мерки, за да не допусне навлизане на мигранти.

...
България взема мерки, за да не допусне навлизане на мигранти.
Коментари Харесай

Взели сме мерки срещу навлизане на мигранти, обеща Борисов

България взема ограничения, с цел да не допусне нахлуване на мигранти. Борбата с тероризма и радикализма на Балканите и в Европа ще бъде съществена тематика по време на българското домакинство на така наречен развой "Акаба ". Събитието ще се състои следващата година у нас. Това стана ясно след еднодневното посещаване на премиера Бойко Борисов в Йордания.

"Войната в Сирия е причина да се обърне по-голямо внимание на мигрантския напън.​ Това е един развой, който се поддържа от Европа, Щатите, Канада, Австралия, Япония и Организация на обединените нации. Той е извънредно значим и витален на дневен ред, тъй като войната в Сирия, в Либия, обстановката е просто извънредно комплицирана. Тази война, която е в Сирия, десетки хиляди бойци на ислямска страна и техните фамилии в случай че щете и ние би трябвало да бъдем доста готови ", разяснява Борисов.

В Организация на обединените нации кралят Абдула е дал за образец България както страна, в която живее и мюсюлманско население, само че няма нито един засечен ислямски войник по света.

"Това се дължи на работата на нашите специфични служби, на прокуратурата”, разяснява министър председателят.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР