България ще възкръсне и след вашето управление - с това

...
България ще възкръсне и след вашето управление - с това
Коментари Харесай

Спрете да се държите с България като с окупирана държава, която да плячкосвате: Атанасова

България ще възкръсне и след вашето ръководство - с това прочувствено изявление приключи декларацията от името на ГЕРБ Десислава Атанасова. Тя означи, че отминалите празници са били време за смирение, само че това важи за някой който има боязън от Бога и позор от хората. Според нея обаче ръководещото болшинство, изключително от " Продължаваме промяната " нямат нито позор, нито боязън.

 

Спрете да се държите с България като с окупирана страна, която да плячкосвате, обърна се Атанасова към ръководещите. Тя попита депутатите от " Промяната " дали не се ли срамят да погледнат в очите личните си гласоподаватели. " Хората се срами да кажат, че сте дали своят вот за вас. Не се ли срамувате от водачите си ", нападна тя.

 

По думите й преди Великден болшинството си е гласувало 10-дневна отмора, тъй като доста са се изморили, съобщи 24 часа. " Изморихте се от нищо правене.

 

Изморихте се от личната си управническа отпадналост ", упрекна ги Атанасова. Тя насочи рецензии към премиера Кирил Петков, че не може да сформира две смислени фрази. По думите й ръководещите са се изморили по какъв начин да предадат националния интерес във връзка с Северна Македония, както да ненавиждат и да се ненавиждат едни други. " Всичко това е в действителност доста изморително. Народът се измори да гледа вашата мъка ", съобщи още Атанасова.

 

Тя се възмути, че през последните дни държавното управление е конфигурирало медиатор при доставките на газ, почнало е разрушаването на едно от най-старите държавни предприятия - " Български пощи ", НЕК, а износът на оръжие за Украйна също вървял през медиатори. По думите й средствата за нововъведения също ще се разпределят от съветник, частна компания. Скоро ще разберем коя е тя и кой от приятелския кръг на Киро, Асен или Лорер я оглавява.

 

" Колеги от Българска социалистическа партия Има Такъв Народ и Демократична България, против какво и за какъв брой продадохте доверието и очакванията на своите гласоподаватели? На вас какво дадоха обещание, може би зрелища, а самун дадоха обещание ли? ", попита тя. Според нея при ръководството на ГЕРБ не е имало толкоз зрелища, само че самун е имали за всички. Сега няма самун, дори не е купено това зърно дето щеше да обезпечи самун за всички, вметна Атанасова.

 

Във връзка с рецензиите против партията й, шефката на ПГ на ГЕРБ посочи, че никой не е станал добър единствено тъй като е обяснявал какъв брой неприятен е различен. Всяка неприятна дума против герб на вас ще лишава, а на нас ще прибавя един избирате, закани се тя.

 

Без ГЕРБ не е допустима никаква промяна и геополитическо решение, счита Атанасова. " Това болшинство не е добре да ръководи страната. Всички отвън тази зала го виждат, време е да го разберете. Нямате право да се упражнявате върху българския народ, до момента в който вашите представители в изпълнителната власт крадат като за последно ", обърна се тя към болшинството.

 

 

ГЕРБ ще се готвят за избори и да поемат ръководството на страната, ще поддържат и приготвят същински промени. Промяната може да бъдем единствено ние, съобщи Десислава Атанасова.

Снимка: БГНЕС, архив
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР