България приключи участието си на европейското първенство по волейбол за

...
България приключи участието си на европейското първенство по волейбол за
Коментари Харесай

Франция ни изхвърли България от европейското по волейбол

България завърши присъединяване си на европейското състезание по волейбол за мъже след загуба с 0:3 (21:25, 21:25, 15:25) от олимпийския първенец Франция в 1/8-финалите.

Пред препълнената зала " Конгресна " на Двореца на културата и спорта, посредством която сме съдомакин на континенталния конгрес дружно с Италия, Северна Македония и Израел, жестоката действителност се стовари върху четата на селекционера Пламен Константинов.

Началото бе доста положително, само че за следващ път се оказа правилно, че шансът оказва помощ на мощните.

България вървеше добре и водеше 19:17. Тогава на терена се появи " черният дявол " за тима ни още отпреди 8 година на европейското в София Ървинг Нгапет. Уж не във форма, сякаш натежал, само че със зверска гняв в очите той стартира да торпилира севриси.

Франция поведе с 21:20. И тогава пристигна и малшансът ни. Вторият рефер свири зона, сервисът на Алекс Николов закачи мрежата и стана ас. Главната съдийка анулира решението на сътрудника си. Последва преиграване и 22:20 за " петлите ".

Те завършиха гейма в своя изгода и поведоха солидно във втория. Нашите се хвърлиха борбено и съвсем догониха съперника, само че всуе.

В третия, разбираемо, националите ни позагубиха сили и мечтаната сензация против в пъти по-класния противник остана мираж. България завърши европейското с 2 победи и 4 загуби.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР