България остана на последно място в 11-а квалификационна група за

...
България остана на последно място в 11-а квалификационна група за
Коментари Харесай

България загуби и последния си мач от квалификациите за Евро 2018

България остана на последно място в 11-а квалификационна група за европейското състезание по футбол за юноши до 17 години, откакто националният тим отстъпи с 1:2 против Азербайджан в мач, игран на стадиона в Горна Оряховица. Българите са с три загуби от три мача, а Азербайджан приключи трети с единствената си победа в квалификациите.

България игра в състав: Марио Усков, Габриел Земярски, Томислав Папазов, Йоан Бауренски, Стоян Вергиев, Ияд Хамуд (40-Владимир Николов), Кирил Янакиев, Димитър Балинов, Мартин Петков (58-Иван Василев), Георги Бабалиев (40-Християн Чипев) и Мартин Минчев.

Азербайджан откри резултата в 18-та минута с попадение на капитана Туран Вализада, който се разписа и за крайното 2:1 в 80-та минута на срещата. За българите прецизен в 45-та минута беше юношата на Септември - Владимир Николов, който получи асистенция от Мартин Петков от " Левски ".

Победител в квалификациите стана националният тим на Република Ирландия, който остана без неточност в 11-а квалификационна група в България след победа с 3:1 над подгласника Украйна. И двата тима не престават напред към елитния квалификационен кръг за Евро 2018.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР