България не е капиталистическа държава, тя е неофеодална страна с

...
България не е капиталистическа държава, тя е неофеодална страна с
Коментари Харесай

Проф. Иво Христов: Основен приоритет е възстановяване на държавността, тя е разградена

" България не е капиталистическа страна, тя е неофеодална страна с детайли на мощна нецивилизованост в доста връзки. Много бързо започнаха да се вършат оценки на служебния кабинет. Не виждам подобен хъс и критицизъм към предходните 12 години на ръководство. Още през 2009 година заявих в едно изявление, че се задава властнически режим в България. Знаете ли какъв брой са директните и косвени заплащания в системата на опазването на здравето - към 10 милиарда лв.. Нашето опазване на здравето е примитивно, поради нецивилизованите практики във всяко едно отношение.

По време на коронавирус рецесията видяхме цялата хубост на българското опазване на здравето. Интересно от кое място идва информацията за новата вълна, този коронавирус очевидно е доста порядъчен - в 9 часа вечерта потегля по улиците да яде неосъзнати жители и в 5 часа сутринта се прибира с приключването на полицейския час ", съобщи проф. Иво Христов, лидер на листата на " Българска социалистическа партия за България " в Пловдив-град в " Денят онлайн " по Нова нюз.

На въпроса дали Българска социалистическа партия е подготвена за смяната, която се задава в света, проф. Христов изясни: „ От България нищо не зависи и тя не е индивид на нищо, от позиция на интернационалните процеси. Българска социалистическа партия е по-чувствителна към други въпроси - обществения и националния. Основен приоритет на партията е възобновяване на държавността, тя е разградена просто. Друг приоритет е връщане на честността и сменяне на политиката за приходи в страната - би трябвало да има внезапно повишение на приходите. Трябва да се понижи краденето, пари в страната има. Още при започване на прехода бе заложена порочната теза, че икономическия ни растеж зависи от непознати вложения и че с цел да дойдат такива би трябвало да предлагаме висококвалифицирани експерти, които да са небогати. Понякога не е значимо да имаш 100 депутата, а нужното количество, с цел да може да се образува едно държавно управление. "

Христов показа вижданията си защо ще бъде борбата на 11-ти юли: " Хората ще отхвърлят едно статукво и борбата за оцеляване ще бъде водеща. Отдавна идеологиите нямат значение тук. Ляво и дясно постоянно са етикети без доста наличие. Толкова сме минимизирали упованията си от живота, че сме щастливи да оцеляваме, не да се развиваме. Ако искаш да оцеляваш би трябвало да се развиваш, това е напълно друга тактика. Страната би трябвало да се закачи за един-два високотехнологични бранша, които да пернат страната ни. "

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР