България най-накрая ще спечели Евровизия! Тази година имаме уникален проект

...
България най-накрая ще спечели Евровизия! Тази година имаме уникален проект
Коментари Харесай

Беквокалистката на Жана Бергендорф Мария Димова: Ще спечелим Евровизия

„ България най-сетне ще завоюва „ Евровизия ”! Тази година имаме неповторим план и хората ще го оценят. Божа работа е всичко ”. Това съобщи певицата Мария Димова, която ще бъде беквокал на Жана Бергендорф. Красавицата е част от групата от певица реализатори, които ще показват страната ни, научи HotArena .

Equinox /Жана Бергендорф, Владимир Михайлов, Георги Симеонов, Джони Манюел и Трей Кембъл/ показаха песента си „ Кости ”–Bones, която нападна върховете на музикалните ранглисти в интернет.

„ Композиторът Борислав Миланов се свърза с мен посредством Facebook и ме предложения да бъда беквокалистка на Жана. Ще извърша фолклорните претекстове. Няма да бъда на сцената, а зад нея. Гласът ми ще се чува, само че аз няма да се виждам. Това е предложение, което не се отхвърля ”, споделя още Мария.

„ Песента е неповторима, а изпълнителния състав е деликатно селекциониран. Това е гаранция за показване на високо равнище. За мен е чест и горделивост да съм част от това ”, разкрива още тя.

Много постоянно певицата е наричана и българската Бионсе–не единствено поради образната, само че и гласовата аналогия сред двете. Готино е да те съпоставят с Бионсе. Тя ми е кумир и доста я одобрявам. От нея съм научила доста неща ”, разкрива Димова.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР