България има нужда от рестартиране на парламентарната република. Това каза

...
България има нужда от рестартиране на парламентарната република. Това каза
Коментари Харесай

Промените в Конституцията с Пеевски като деактивиране на бомба

България има потребност от рестартиране на парламентарната република . Това сподели пред Българска национална телевизия Антоанета Цонева от ПГ на ПП/ДБ . На върха на нашите цели стои конституционната промяна, уточни тя. Другите значими задания са бюджета, влизане в Еврозоната и Шенген, както и приемане на законите по ПВУ. Ако конституционната промяна не тръгне в вярната посока и програмата на кабинета не тръгне добре, кабинетът завършва.

Това е като да деактивираш бомба , изясни Цонева напъните за конституционните промени с присъединяване на Делян Пеевски в отрасловата комисия , за които ПП/ДБ и персонално Христо Иванов е мощно подложен на критика в последната седмица както от свои последователи, по този начин и от политическите му съперници. Предстоят фини настройки в тази комисия, добави Цонева, а комисията трябвало да проработи. Припомняме, че и в предишното национално заседание такава комисия бе основана, само че тя нямаше нито едно съвещание.

Заявката обаче на ПП/ДБ е да се организира конституционна промяна, увери Антоанета Цонева, която увери, че ще почукат на всяка врата.

Време било и Румен Радев да показа своя план на промени в Конституцията .

С настояванията на имунитети Гешев се надбягвал с времето , а в дейностите му Антоанета Цонева вижда вендета . Тя предвижда, че Иван Гешев ще бъде отхвърлен.

Формацията нямало обаче да не помни предишното. Политиците не са за това да вземат лесни решения, добави депутатът.

До края на юли месец ще има бюджет, каквато е поръчката на държавното управление.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР