България има нужда от ДПС, дори и във властта -

...
България има нужда от ДПС, дори и във властта -
Коментари Харесай

Карадайъ каза защо България има нужда от ДПС

България има потребност от Движение за права и свободи, даже и във властта - с цел да има сигурност и непоклатимост. Това съобщи водачът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ на брифинг в централата на партията. Той се организира след съвещанието на Централния съвет на Движението, които дефинира критериите за номинации на кандидат-депутати и процедурните правила за издигането им.

Движение за права и свободи ще се яви независимо на изборите, реши Централният съвет на Движението, заяви Карадайъ. Съветът е определил и състава ца Централния избирателен щаб на партията, който се оглавява от водача Карадайъ.

Критериите за номинация на депутати са: избираема персона с публичен престиж, която споделя концепциите на Движение за права и свободи и концепциите на  либерализма.

По мотив втората си среща с Ердоган, Карадайъ уточни: " Като политици не сме затворени и имаме съдружници от НАТО и сътрудници. Има тематики за решение проблемите на хората и сигурността на страната. ". Важна е срещата с Ердоган, при тази световна енергийна и газова рецесия, България би трябвало да има взор към пътищата за доставка, които не са доста. Турция има значима роля тук. Добрата вест е, че Анкара гледа благосклонно в тази посока, сподели Карадайъ.

Лидерът на Движение за права и свободи предизвести да се внимава с политическото говорене, по отношение на съседите и уточни, че в обществените мрежи на до неотдавна ръководещите слагат страната в неуместна обстановка.

Няма да е вест в случай че кажа, че коя да е политическа партия не желае другите, а търси независимо болшинство. На процедура в България не се обрисува обаче да има еднопартийно ръководство.

При съществуването на енергийна и политическа рецесия Движение за права и свободи счита, че първата антикризисна мярка е била свалянето на държавното управление на Политическа партия. Сега Движение за права и свободи приканва към отговорно отношение към тези избори, тъй като България се нуждае от Движение за права и свободи даже и във властта.

Доколкото виждам се сменят политически кабинети и това е обикновено, съобщи Карадайъ във връзка лични смени, подхванати от кабинета.

Нов министър на финансите си построява модел за ръководство, сподели още във връзка промяната на Спецов и уточни, че това не е реваншизъм, а естествена промяна.

По мотив решението на Русия да изгони 14 наши дипломати, съобщи да питаме Кирил Петков и службите, когато ние изгонихме съветските дипломати.

Поздравява служебният кабинет за основаване на спешен щаб за газа, с цел да е ясна обстановката и да се търсят решения преди зимата. Лъжата предходните ръководещи се пробваха да създадат в норма, сподели още водачът на Движение за права и свободи.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР