България e с най-голям годишен ръст от 153% на инвестициите

...
България e с най-голям годишен ръст от 153% на инвестициите
Коментари Харесай

Годишен ръст от 153% на инвестициите в недвижими имоти

България e с максимален годишен растеж от 153% на вложенията в недвижими парцели през 2017 година по отношение на 2016 г, сочат данни от отчета Global Investment Atlas 2018 на Cushman & Wakefield. По този метод капиталовите покупко-продажби в страната са достигнали 856 млн. $. Това съобщи заместник-министърът на стопанската система Лъчезар Борисов в четвъртък на публична гала по връчване на Годишните награди на Imoti.bg.

Той посочи, че българската стопанска система се намира в интервал на провокации и благоприятни условия, с подчертана финансова и макроикономическа непоклатимост, образец за което са прогнозите от 4 % растеж на Брутният вътрешен продукт през 2018 година

Зам.-министър Борисов разясни, че държавното управление работи интензивно в посока понижаване на административната тежест и развиването на бизнеса. По думите му сполучливото напредване на имотния отрасъл, автомобилния и IT бранша у нас са доказателство за ускореното развиване на българската стопанска система.

Заместник-министърът отличи фирмите в категория Дебют на Агенция за недвижими парцели. Призът за първо място сграбчи компания АНТРЕ, за второ място се пребори STONEHARD, а трето бе извоювано от компания РЕТРЕЙД.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР