България е представила оферта за южнокорейска инвестиция за автомобилен завод

...
България е представила оферта за южнокорейска инвестиция за автомобилен завод
Коментари Харесай

Предложихме оферта на Hyundai за завод у нас

" България е показала оферта за южнокорейска инвестиция за авто цех на Hyundai ", заяви министър-председателят Бойко Борисов, който е на посещаване в Южна Корея. 

Като част от визитата си министър председателят посети Центъра за научноизследователска и развойна активност на „ Hyundai Motor Group “, който се намира в град  Хуасонг.  В него работят към 10 000 чиновници, които създават автомобилни технологии. Домакините посрещнаха Борисов с огромен надпис на български с латински букви за добре пристигнал. На него написа " Добре пристигнали в нашия център, министър-председател Борисов ".

 Бойко Борисов

" Страната ни е известна със заводите си в автомобилостроенето. Тя е прелестна дестинация, с доста положително качество, с доста положителни благоприятни условия ", сподели още министър председателят. И добави, че крайното решение за възможното създаване на цех на Hyundai в България ще бъде взето от Борда на шефовете на южнокорейския тръст.

" Надявам, че ще продължим да имаме триумф в диалозите. Заради продължаващите с договаряния с Volkswagen, на всички места по света са чули за страната ни ", сподели още Борисов.

 Бойко Борисов

Снимки: Правителствена пресслужба
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР