България е парламентарна република, демократична страна. Ние ще сме гарант,

...
България е парламентарна република, демократична страна. Ние ще сме гарант,
Коментари Харесай

Божанков за Възраждане и Радев: Това е гласът на Путин

България е парламентарна република, демократична страна. Ние ще сме поръчител, че без значение от провокациите, ще работим за тези неща. България би трябвало да има работещо държавно управление. Това съобщи съпредседателят на обединението ПП-ДБ Кирил Петков пред публицисти по време на брифинг в Народното събрание след края на пленарното съвещание, съобщи кореспондент на " Фокус ".

Изявлението на депутатите пристигна след физическата разпра в пленарната зала откакто националният представител от ПП-ДБ Явор Божанков направи намек за половата ориентировка на представители на " Възраждане ". От трибуната той ги дефинира като " меки китки ", което повиши напрежението до най-много като последва и физически конфликт сред двете политически обединения. Той изчете  декларацията си, която стана мотив за абсурда в залата.

" Българският народен интерес в този миг е да имаме държавно управление, непознатият е да нямаме. Чуждият интерес е агресорът да пристигна тук и той има проводници по най-високите етажи на властта. Кой има интерес от осъществяване на референдум срещу еврозоната и НАТО? ", сподели националният представител.

Според някогашният представител на левицата на територията на НАТО война няма, не е имало и няма да има. Сега приказваме за предатели, които приказват със синхрон с президента, който, по думите му, ни убеждава, че ще завоюват тази война.

" Президентът Радев сподели в прав текст, че България не би трябвало да има държавно управление. Това не е глас на боен, окупирал властта, това е гласът на Кремъл. Над година той не може да завоюва войната. За това задачата е дестабилизиране на страни от НАТО. Националните предатели в тази ситуация са други. ", бе безапелационен Божанков.

По думите му координирането на атаките на Радев, " Възраждане " и службите  принуждава да бъде направено държавно управление. " Най-добрият метод да паравоенният конфликт е като създадем държавно управление. Ние имаме ясна визия за бюджета и ясни стъпки към ПВУ. 

Изборът, който ще създадем е повече от един кабинет, той е обвързван с интереса на България ", заключи депутатът от ПП-ДБ.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР