България е член на НАТО и на Европейския съюз, тя

...
България е член на НАТО и на Европейския съюз, тя
Коментари Харесай

Каракачанов: Трябва обединение около българския интерес

България е член на НАТО и на Европейския съюз, тя има своите отговорности, само че това не я прави глух член и директен реализатор на всички неща, които се организират или се пробват да се прокарват. България, като Германия и Франция, е дейна да се откри компромисът. Има страни в Европейски Съюз и НАТО, които търсят мирното решение, има и такива, които биха имали интерес от друго решение на въпроса, пробват се под формата на огромната опасност от Русия да прокрадват свои национални ползи, разяснява в " Денят стартира с Георги Любенов " Красимир Каракачанов.

По думите му България би трябвало да си извършва отговорностите, само че да бъде рационалният глас. Според Красимир Каракачанов би трябвало да има обединяване към българския интерес.

" Ако има експанзия от страна на Русия, България би трябвало да бъде част от този Алианс, в който членува, и да отбрани както себе си, по този начин и своите сътрудници. Докато не се стигне до ескалация, България би трябвало да бъде един от гласовете за търсене на рационалното, само че и почтено решение ", добави Красимир Каракачанов.

Той разясни, че компромисът би трябвало да се откри въз основата на достолепието на всички участници в този развой, а не въз основата на търсене на силово решение.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР