Българинът Илиян Радулов се класира за четвъртфиналите във възрастовата група

...
Българинът Илиян Радулов се класира за четвъртфиналите във възрастовата група
Коментари Харесай

Илиян Радулов се класира за четвъртфиналите на Ориндж Боул

Българинът Илиян Радулов се класира за четвъртфиналите във възрастовата група до 18 години на неофициалното международно състезание по тенис " Ориндж Боул ", откакто на осминафиналите отстрани Даниил Панарин от Русия.

В мач, който опълчи поставения под №7 Радулов против поставения под №9 Панарин българският гений се наложи със 7:5, 7:6(2).

Двубоят стартира с преимущество за родният представител, който в първия сет поведе с 5:2, само че позволи неговият противник да изравни резултата при 5:5. За благополучие, Радулов стигна до нов пробив, който му оказа помощ да постави точка на разногласието в първата част след 7:5.

Във втората пък българинът навакса закъснение от 3:5, с цел да стигне до тайбрек, в който се наложи със 7-2 точки, с което седмият подложен си подсигурява мястото в огромната осмица.

За Илиян Радулов това бе трета поредна победа без изгубен сет на " Ориндж Боул ".

По-късно през днешния ден Илиян Радулов и Адрияно Дженев ще играят на четвъртфинал в шампионата на двойки. Поставените под №4 в схемата българи ще срещнат Рея Хаттори от Япония и Ария Шах от Индия.

При девойките пък Росица Денчева ще играе на осминафиналите на сингъл против Маделин Жесуп от Тайван.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР