Българинът Александър Везенков се представи солидно при поражението на неговия

...
Българинът Александър Везенков се представи солидно при поражението на неговия
Коментари Харесай

Солиден мач за Везенков при загуба на Кингс от Клипърс

Българинът Александър Везенков се показа солидно при провалянето на неговия Сакраменто Кингс от Ел Ей Клипърс с 99:119 като посетител в следващ мач от постоянния сезон на Националната баскетболна асоциация (НБА).


Саша осъществя 9 точки, като добави 3 битки, 3 асистенции и 1 открадната топка при 4/7 от полето и една сполучлива пукотевица от три опита зад арката за тъкмо 20 минути на игрището. Неговите изяви обаче не бяха задоволително подкрепени от тима, който отстъпи на намиращия се във форма отбор на „ ножиците “.

Кийгън Мъри бе над всички за „ кралете “ със 17 точки, а Домантас Сабонис добави дабъл-дабъл – 15 пункта и 10 битки. С 14 точки приключи Де‘Арън Фокс, като гардът имаше неприятен ден в стрелбата, завършвайки с едвам 5/16 от игра. На процедура, Везенков бе четвърти по ефикасност от всички присъединили се в мача играчи на Сакраменто.

От другата страна, Къуай Ленард продължи със мощните си изяви в последно време, като бе най-резултатен за спечелилите със своите 31 точки. По 15 прибавиха Джеймс Хардън и Норман Пауъл, а с 10 се регистрира Терънс Ман.

След петата си поредна победа в Лигата, Ел Ей е на седмото място на Запад с баланс 13-10, до момента в който Сакраменто е пети с 13 триумфа и 9 загуби. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР