Българчета прославиха страната ни. Десетгодишните художници Ралица Савчева и Цветелин

...
Българчета прославиха страната ни. Десетгодишните художници Ралица Савчева и Цветелин
Коментари Харесай

Българчета в ТОП 25 на световна класация

Българчета популяризираха страната ни. Десетгодишните художници Ралица Савчева и Цветелин Киров от арт школа " Колорит " в Плевен и техният възпитател, художничката Майя Ананиева, са поканени да вземат участие в 6-тия Световен арт фестивал във Вашингтон - Съединени американски щати, оповестиха от школата за Българска телеграфна агенция. Това е най-високата премия на Световната арт Олимпиада, която бе в Съединени американски щати. 

Децата са попаднали в ТОП 25 на най-талантливите деца на света в ранглиста на Международната фондация за детско изкуство в Съединени американски щати, уредник на международния конгрес.

Печелившите произведения на Ралица и Цветелин са на тематика " Ски скок " като част от олимпийските спортове - тематиката на международната детска арт Олимпиада.

Шестото издание на арт фестивала в Съединени американски щати ще организира пред американския Капитолий във Вашингтон от 30 юли до 1 август 2021 година Плевенските деца ще вземат участие в тридневен празник на креативното многообразие и единение, дружно с деца от разнообразни континенти.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР