Балансирайте действията си. Старайте се да прекарате деня по начина,

...
Балансирайте действията си. Старайте се да прекарате деня по начина,
Коментари Харесай

Раци, почивайте повече. Лъвове, внимавайте с емоциите в любовта

Балансирайте дейностите си. Старайте се да прекарате деня по метода, по който бихте желали да прекарвате времето си постоянно.

Овен – Ще живеете интензивно, само че рискът ще ви съпътства и би трябвало да бъдете доста внимателни. Организирайте всичко към себе си и разпределете дилемите. Бъдете дискретни и не разгласявайте проектите си, до момента в който не се осъществят.

Телец – Някой не е почтен с вас и може да крие значима информация. Внимавайте на кого се доверявате. Въпреки че може да не го осъзнавате, вие влияете върху доста хора в позитивна посока.

Близнаци – Практичността и аналитичността ви ще излязат на напред във времето. Усещате нова доза оптимизъм. Ако в последно време сте пренебрегвали финансовите си проблеми, в този момент ще би трябвало да се изправите пред тях.

Рак – Вие сте изцяло отдадени на реализирането на проектите си за бъдещето, само че не забравяйте, че е належащо да сте в положително здраве – по тази причина си почивайте задоволително и намирайте време да се забавлявате.

Лъв – Променливото ви въодушевление може да ви донесе проблеми в любовен проект, пробвайте се да контролирате повече страстите си. Това, което желаете да постигнете, с положително и умерено отношение, безусловно ще го постигнете.

Дева – Луната във Везни ще ви даде нужната дипломатичност, от която може да имате потребност в този миг. Настройте се на позитивна вълна. Понякога би трябвало да затворим кръговете, с цел да можем да чуем вътрешното си Аз и по този метод да разберем себе си по-добре.

Везни – Около вас ще има хора, за които вашата сензитивност ще бъде чудесна цел. Дайте си време за отмора и не се опитвайте принудително да намерите решение на проблемите. Трябва да осъзнаете, че всяко зло е за положително и че даже в най-лошите моменти постоянно има светла точка.

Скорпион – Днес ще бъдете по-решителни от всеки път, само че ще са подложени на тестване вашата непримиримост и неизменност. Даването на независимост на вашите стремежи може да ви сложи в изключително неуместна обстановка, тъй че проявете въздържаност и самоконтрол.

Стрелец – Сътрудничеството с други хора, ще бъде доста сполучливо. Работата (задачите, отговорностите, проблемите) ще ви обхванат толкоз доста, че съвсем няма да ви остане време нито за себе си, нито за нещо друго.

Козирог –Най-добрият метод да разпръснете напрежението към вас е, като си казвате, че сте единствено наблюдаващи и не се оставяте да бъдете предизвикани към безпокойствие. Сгответе нещо вкусно и гледайте някой сантиментален филм или комедия.

Водолей – Възможно е да настъпят промени, които да нарушат комфортната ви рутина, само че в случай че приемете провокациите, резултатът ще бъде позитивен. Звездите ви предизвикват да забравите малко за това, което ви тревожи и да се насладите на удоволствията от живота.

Риби – В работното място бъдете деликатни, тъй като може да се сблъскате със злоба. От финансова страна нещата би трябвало да са релативно спокойни, само че въпреки всичко отделете време, с цел да извършите равносметка на обстановката си.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР