Багер и бетон на плажа в Бургас. Хората са възмутени

...
Багер и бетон на плажа в Бургас. Хората са възмутени
Коментари Харесай

Отново бетон на плажа: Временен обект или нов строеж ще има на бургаския бряг

Багер и бетон на плажа в Бургас. Хората са възмутени и желаят реакция от институциите. Според фен на bTV бетонните стъпки са към 18 тона и са задоволителни да се построи фамилна двуетажна къща



Вероятно ще кажат, че е законно, тъй като е преместваем обект, тъй като са излели бетона на друго място и са го донесли на плажа, разяснява Мартин Донов.

Зам.-областният шеф Пламен Янев съобщи, че са сезирани всички институции. Не е съумял обаче да се свърже с най-важната РДНСК.

Случаят е доста подобен с този на плаж „ Смокиня “. И там институциите се произнесоха, че обектът не дава отговор на условията за преместваемост. Трябва да кажат дали има, или не нарушаване. Ще продължа да ги диря, добави Янев.

Концесионерът на плажа изясни, че подизпълнителят на обекта има всички типове позволения за осъществяване на активността си.

Законно е, подизпълнителят, който е направил тази активност, има позволение за слагане на преместваемия обект, което е издадено на база утвърдената от Министерството на туризма скица за слагане на такива обекти. Взета са позволения за всички действия, а това, че има бетон, не значи, че обектът не може да се реалокира, както и бетонните стъпки, съобщи концесионерът Симеон Цветков. Той добави, че там ще се сглоби заведение за бързо хранене от към 160 кв. м.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР