Бъгът се дължи на неправилната работа на функцията за възстановяване

...
Бъгът се дължи на неправилната работа на функцията за възстановяване
Коментари Харесай

Още веднъж: обновяванията за Windows 10 сриват компютрите

Бъгът се дължи на неправилната работа на функционалността за възобновяване на Windows 10.

Microsoft призна за съществуването на следващия проблем с обновяванията за операционната система Windows 10. Този път софтуерният колос разказа вероятните проблеми, свързани с функционалността за възобновяване на операционната система.

Проблемът визира всички компютри, работещи под ръководството на Windows 10, в които е включена функционалността за отбрана, както и когато се основава точка на възобновяване преди инсталирането на едно или няколко обновявания. Според думите на Microsoft, в тази обстановка постоянно се появява грешката 0xc000021a , която значи, че не е вероятен прехода към предходната версия на операционната система.

Специалистите на Microsoft изясняват възникването на казуса с инициализацията на файловете, употребявани от Windows 10. Грешката поражда по време на зареждането на операционната система, когато съществуващите драйвери не съответстват с построения азбучник в систематичния указател на Windows 10. В този случай стартирането на компютъра стопира и системата се срутва.

Оказа се, че Оценка за съвместимост Windows 10 зарежда съществувалите преди точката на възобновяване драйвери, преди да възвърне техните предходни версии. Поради несъвпадението на версиите на драйверите с номерата на версиите в систематичния указател, Windows 10 се срутва и не може да зареди.

За всички, които са се сблъскали с този проблем, Microsoft предлага специфична директива, в която всичко е разказано малко по малко.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР