Родителите на Мадлин Маккан не присъстваха на молитвено бдение тази

...
Родителите на Мадлин Маккан не присъстваха на молитвено бдение тази
Коментари Харесай

Родителите на Мадлин Маккан не присъстваха на молитвено бдение за 17-та годишнина, тъй като се появи „фалшивец“

Родителите на Мадлин Маккан не участваха на молитвено бдение довечера на тъжната 17-та годишнина от нейното изгубване - като млада полякиня която упорства, че тя е Мадлин, се появи необичайно.

Член на фамилията сподели, че Кейт и Гери са на скрито място в „ доста нужна “ дълга отмора през уикенда. Неочакваната посетителка Джулия Уонделт, на 22, известна като „ фалшификаторът на Мади “, съпроводена от другар Робърт Зила, слушаше с напрежение, стискайки писмо, което обезверено се надяваше да даде на семейство Маккан. По-късно тя описа за своето „ отчаяние “, че не са участвали, и сподели за задачата си и че е пътувала от Полша, че има един въпрос към тях.

Говорейки след 45-те минути работа, тя сподели: „ Аз съм Мадлин Маккан. Никога не съм спирал да имам вяра в това и пристигнах тук, тъй като желая да помоля Кейт и Гери да създадат ДНК тест. Те не са създали нито едно, с цел да потвърдят, че не съм тяхна щерка. Тя добави: „ Не, не съм луда. Не съм измамник. " Присъствието й по-късно стана из...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР