Бъдещето на музикалния фестивал Hills of Rock в София е

...
Бъдещето на музикалния фестивал Hills of Rock в София е
Коментари Харесай

Изпепеляваща вечер с 5FDP начерта бъдещето пред Hills of Rock в София

Бъдещето на музикалния фестивал Hills of Rock в София е колкото ярко, толкоз и тежко. Светло, тъй като двата дни в парка край Терминал 2 на столичното летище демонстрираха, че българските меломани са зажаднели за лайв завършения след двугодишната насилствена пауза поради пандемията. А " тежко ", тъй като почитателите на хеви-метъла заявиха своята честност и потвърдиха, че са подготвени да преглътнат и най-досадните неволи, с цел да съпреживеят онлайн концертите на своите любимци. Отново и още веднъж.

Близо 30 000 души се стекоха през уикенда на събитието, проведено от Fest Team. Десетина хиляди пристигнаха в съботния ден, отдаден на стиловото многообразие, предложило палитра от пънк, уейв, рап, реге, ска, фънк и какъв ли не още рок преди различната кулминационна точка с Placebo. Двойно повече хора се събраха в неделя, подвластна напълно на тежката музика и белязана вечно от второто посещение в България на американските явления Five Finger Death Punch.

По подигравка на ориста предходната аудиенция на 5FDP беше последната огромна рок демонстрация у нас, преди страната ни да постави своя катанец в световния локдаун. На 22 февруари 2020 година пред 15 000 фенове в " Арена Армеец " лудата тайфа от Лас Вегас се врече във честност на българската аудитория и ѝ даде обещание още доста срещи. И не щеш ли втората пристигна още на 3 юли 2022 година в първото европейско турне на групата след отварянето на света.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР