Бъбреците имат много важна функция в тялото ни. Те регулират

...
Бъбреците имат много важна функция в тялото ни. Те регулират
Коментари Харесай

Имате проблеми с бъбреците? Ето как ще почувствате облекчение

Бъбреците имат доста значима функционалност в тялото ни. Те контролират количеството на водата и ни оказват помощ за изчистване на отрови и отпадъчни артикули от кръвта.

Ето за какво тяхното здраве е по този начин значимо за нашия организъм.

Затова вижте кои лечебни йога пози да практикувате, в случай че страдате от проблеми с бъбреците.

Балансирайте на ръце - в клекнала позиция с длани на пода опрете леко свитите си колене над лактите и се опитате да останете единствено на ръце, като балансирате на тях. Тази позиция е за по-напреднали. Ако сте начинаещи, не е належащо да отделяте краката си от пода.

Поза войник - стъпете с десния крайник напред, като обърнете напречно лявото си ходило. Повдигнете ръце с обърнати длани една към друга. Останете в тази поза в продължение на 5 вдишвания. После повторете същата процедура и с левия крайник.

Поза куче - стъпете на земята и наведете тялото си напред, до момента в който опрете ръце на пода, а торсът ви да е под ъгъл 90 градуса. Балансирайте тялото си в тази поза, като може леко да повдигнете краката си на пръсти. По този метод се усъвършенства кръвообращението на целия гръбначен дирек и кръста.

Странична дъска - балансирайте тялото си странично единствено на крайник и ръка, като торсът е изцяло обособен от земята. Погледът ви да бъде ориентиран към ръката, която е вдигната високо над главата ви. Начинаещите могат да се опират на лакътя и/или коляното си.

Извършвайки тези леки и приятни извършения всяка заран или най-малко 3 пъти седмично, сами ще почувствате настъпващото облекчение и възстановяване положението на бъбреците.

Още от ЗДРАВЕ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР