Азис и семейството му се оказаха в центъра на истинска

...
Азис и семейството му се оказаха в центъра на истинска
Коментари Харесай

50 кг злато скара жестоко Азис и семейството му

Азис и фамилията му се оказаха в центъра на същинска война, която пламнала сред наследниците на фамозната гадателка баба Станка.

Колоритната ромка издъхна ненадейно преди няколко месеца. Оказа се обаче, че тя е оставила солидно завещание на рода си. Типично съгласно циганските обичаи и традиции, ясновидката е натрупала злато, а след гибелта ѝ станало ясно, че е съумяла да събере над 50 кила от скъпия метал. Сега поради наследството Азис и останалите от клана са се хванали гуша за гуша, разясняват в Констинброд, където баба Станка живееше няколко десетилетия. Изпълнителят настоял да вземе 20 кг. от общо 50-те кила доблестен метал, останал като завещание от прословутата ясновидка, тъй като бил обичаният ѝ внук.

Златото било под формата на пръстени, гердани, гривни, брошки и ювелирни предмети, които Станка получила от свои признателни клиенти, останали удовлетворени от услугите ѝ. Имало и синджири и плетени гривни, които врачката купувала, с цел да " обърне " парите. Освен скромните 20 лв. за гледане, които вземала до последните дни от живота си, старицата не отказвала злато. Цялото благосъстояние било прикрито в сандък в онази част от къщата в Костинброд, която бабата обитавала сама.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР