Азербайджан започна антитерористични мерки от местен характер в Нагорни Карабах

...
Азербайджан започна антитерористични мерки от местен характер в Нагорни Карабах
Коментари Харесай

Азербайджан обяви началото на "антитерористичните мерки" в Нагорни Карабах

Азербайджан стартира „ антитерористични ограничения " от локален темперамент в Нагорни Карабах за „ възобновяване на конституционния ред ", Министерството на защитата на републиката.

„ В рамките на дейностите с потребление на високоточни оръжия се извеждат от строя позициите на челен фронт и в дълбочина, дълготрайни огневи точки на формирования от арменските въоръжени сили, както и бойни средства и военни уреди.

Още един път подчертаваме, че цивилното население и цивилната инфраструктура не са атакувани ", настояват от военното ведомство.

Според министерството на 19 септември детонация на мина е унищожила кола, принадлежаща на Държавната организация по пътищата на Азербайджан, убивайки цивилни.

Освен това, както заяви Министерството на защитата на Азербайджан, военнослужещи са били убити и ранени вследствие на детонация на мина, пренасяща вътрешни войски на Министерството на вътрешните работи.

Азербайджанските военни обявиха, че подразделения на арменските въоръжени сили на територията, където краткотрайно е ситуиран съветският мироопазващ контингент, стрелят от артилерийски установки по позициите на азербайджанската войска.

Министерството на защитата на Азербайджан добави, че е уведомило командването на съветските миротворци и управлението на центъра за наблюдаване за събитията.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР