Аз съм уволнен. Аз съм аут. Това заяви режисьорът Александър

...
Аз съм уволнен. Аз съм аут. Това заяви режисьорът Александър
Коментари Харесай

Скандалът в Народния расте. Морфов проговори

Аз съм уволнен. Аз съм навън. Това съобщи режисьорът Александър Морфов в първото си изявление по абсурда в Народния спектакъл, откакто бе дисциплинарно уволнен. Той разгласи, че публикуваният от Тома Биков запис, на който Морфов споделя на артиста Евгени Будинов „ герберски отпадък ”, е изрязан и манипулиран. Будинов го молел да го задържи на сцената, само че щял отново да се кандидатира за народен представител, тъй като му трябвали пари.

Така повече не може да се живее. Продължаваме да бъдем в сянката на уродливо ръководство към този момент в продължение на толкоз доста години. Цялата страна се е впила в естествените хора и смуче кръвта им, тъй като ги е боязън, тъй като са небогати, тъй като са слаби. И те това употребяват, съобщи Морфов пред бТВ.
-->
И може би би трябвало да пристигна моментът - аз не приказвам за революции, - само че може би би трябвало да пристигна моментът, в който да се каже " по този начин повече не може да се живее "! Те ни изпиха всичко! Аз не приказвам за обстановката в театъра - тя е едно мини копие на това, което се случва в страната, продължи режисьорът.

И несъмнено, неговият огромен ход беше в това, че купи актьорите. С първото си идване той ги купи - направи им заплатите три пъти по-големи. Даде им награди сред 8 хиляди и 18 хиляди лв., и цялото племе потегли след него, сподели още Морфов за шефа на Народния спектакъл Васил Василев.

Проблемът в Народния спектакъл не е там, където си мислим. Проблемът е в разделянето, което се получава сред артистите. Тези хора започнаха да се гледат изкривено и стартират да не си приказват, а това е доста сериозен проблем, разяснява в отговор министърът на културата Найден Тодоров.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР