Аз съм от обикновено семейство. Баща ми работи като шофьор,

...
Аз съм от обикновено семейство. Баща ми работи като шофьор,
Коментари Харесай

Събрах си нещата от дома на съпруга ми и се върнах при родителите ми, но не очаквах такова нещо от тях

Аз съм от нормално семейство. Баща ми работи като водач, майка ми е учителка. Живеехме в мир и естетика. В дома ни постоянно цареше топла, другарска атмосфера. Баща ми и майка доста ме обичаха. Аз съм тяхната единствена и обичана щерка.

На едно празненство се срещнах с момче. Започнахме да се срещаме. Подаряваше ми цветя, грижеше се за мен. Беше радостен и забавен човек. Той ми призна любовта си. Приятелите ми ме гледаха със злоба, а родителите ми утвърдиха избора ми. Когато изиска ръката ми, татко ми и майка ми незабавно се съгласиха.

Излизахме съвсем година и по-късно, избрахме дата за сватбата. Родителите му ни подариха тристаен апартамент в новопостроена постройка, както и първокласен автомобил. Накратко, щастието беше цялостно.

Но след шест месеца опаковах нещата си и се върнах при родителите си. Казах им, че мъжът ми се е трансформирал, не е подобен, за какъвто си го мислех.

Когато споделих повода, поради която напуснах брачна половинка ми, майка ми се засмя и стартира да ме убеждава да се върна при него. Татко също ми сподели да си събера акъла и да се върна при брачна половинка си. Сигурно се питате какво прави брачният партньор ми?

Събужда се рано, в шест сутринта. В първите дни от взаимния ни живот той самичък си приготвяше сандвичи и кафе.

Тогава свекърва ми сподели, че това са отговорности на дамата. Оттогава стартира да ме буди в шест сутринта. А аз се разсънвам късно. Трудно ми е да се събуждам толкоз рано.

Настроих тревога, само че не оказва помощ. Съпругът ми откри автентичен метод да ме буди. В шест сутринта ме избутва от леглото. Всички кости ме болят. Многократно съм го молила да не го прави, само че той продължава.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР