Аз съм на 27 години, а годеникът ми, който се

...
Аз съм на 27 години, а годеникът ми, който се
Коментари Харесай

Братовчедка ми очаква бебе и съм сигурна, че моят годеник е бащата

Аз съм на 27 години, а годеникът ми, който се занимава със строителна активност и домашни поправки, е на 30 години.

Братовчедка ми е на 32 година и бременността ѝ изненада всички ни, тъй като тя няма сътрудник от години. Всеки път, когато я питаме за бащата, тя споделя, че не желае да приказва за това.

Братовчедка ми и годеникът ми се схващат сносно – даже бих споделила прекомерно добре. Тя е от различен град, само че разчита на него за помощ.

Реши да го извика да ѝ свърши една работа, която се проточи с месеци - искаше да си измаже хола. Но когато той приключи, тя го извика още веднъж да ѝ направи кухнята, а неотдавна той измаза и детската ѝ стая - за която към момента не му е платила.

 братовчедка

Обикновено той е доста прецизен във връзка с парите и държи клиентите да му заплащат 50 % авансово, а остатъка - при завършването на обекта.

Затова когато ѝ разреши да забави заплащането за детската стая, станах подозрителна.

Наскоро двамата гледахме филм за жена, която има дете от обич с женен мъж, и той ненадейно ме попита за мнението ми по този въпрос.

Изненадах се и го попитах за какво въобще му е хрумнало да ме пита такова нещо. 

 братовчедка

Той доста се тормози и някак си съумя да се измъкне и да смени тематиката.
Приятелите ми се пробват да ме успокоят, че евентуално си фантазирам, само че предходната седмица в действителност започнаха да бият тревожни камбани в главата ми, когато годеникът ми не се прибра у дома след работния ден.

Странно, само че не съумях да се свържа нито с братовчедка ми, нито с него.

На другия ден оправданието му беше, че е станало късно и е било разумно да е останал при братовчедка ми, с цел да си спести пътуването на идващия ден.

 избраник

Стомахът ми е на възел от всичко, което се случва. Какво мога да направя? Потърсих мнението на психолога и ето какво ме посъветва той:

„ Може би имате право да се съмнявате, само че единственият същински метод да разберете това е да намерите миг, в който да поговорите почтено и умерено с годеника си по отношение на съмненията ви.

В взаимозависимост от това какво ще излезе от този диалог, ще можете да започнете да подготвяте идващите си стъпки.

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР