Аз не се се разпознавам в съобщението на Софийската градска

...
Аз не се се разпознавам в съобщението на Софийската градска
Коментари Харесай

Бойко Рашков не се разпознавал в съобщението на прокуратурата

„ Аз не се се различавам в известието на Софийската градска прокуратура ”, сподели пред бТВ Бойко Рашков във връзка информацията до медиите, че СГП ревизира за вероятно осъществено закононарушение някогашен министър на вътрешните работи и сегашен депутат от 48-ия парламент.

„ Нямат право да намесват народен представител в правно формулировки без доказателство. Така положителни да бъдат да оповестят име ”, сподели Рашков.

По думите му работа на прокуратурата е да пледира в правосъдната зала и нейни представители нямат право да приказват, преди да има стартирал углавен развой. „ Тези сътрудници, хваля ги като ги назовем сътрудници, са не запомнили обикновени правни правила и етични правила “, добави той.

Депутатът и някогашен министър сподели, че не го били търсили от прокуратурата за вероятно закононарушения и за следващ път ставало въпрос за самосезиране по изявления в медия, само че без доказателства.

„ Това са измислици на българската прокуратура и е позор за тази прокуратура, която сега действа в демократични условия в нашата страна ”.

Рашков чака малко повече конкретика от прокуратурата, с цел да заведе дело против нея.

Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР