Аз не мога да приема да бъда премиер в правителство,

...
Аз не мога да приема да бъда премиер в правителство,
Коментари Харесай

Акад. Денков: Не мога да съм премиер на такова правителство! Ето кога ще си подам оставката

Аз не мога да приема да бъда министър председател в държавно управление, което бие хората по улицата, както ставаше преди. Ако министърът не припознае това като принуждение, ще си подам оставката. Това съобщи министър председателят Николай Денков на брифинг в Министерския съвет, където се състоя регулярна среща за ограниченията за битка с експанзията и насилието.
Ако желаеме насилието да изчезне, всички държавни институции би трябвало да дават образец, че деянията на принуждение са неприемливи. Огромна част от служителите на реда охраняваха митинга по метод, който може да служи за образец. Но тези, които използваха палките и биеха без причина, нямат място в редицата на полицията. Тези служители на реда петнят Министерство на вътрешните работи, настоя министър председателят.
По-рано през днешния ден той се е срещнал с вицепремиера Мария Габриел, с цел да обсъдят дали би трябвало да бъде освободен вътрешният министър Калин Стоянов, предава 24 часа.
Ако той излезе и каже нещата, които аз споделям и тези служители на реда изоставен, аз няма да имам проблем с него. Но ще имам проблем, в случай че продължава да замазва, сподели Денков във връзка с Стоянов.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР