Аз не мисля, че вашата програма е достатъчно амбициозна. Това

...
Аз не мисля, че вашата програма е достатъчно амбициозна. Това
Коментари Харесай

Киро и Асен писнаха срещу КНСБ: Втори сме с най-ниска инфлация! Борихме се с измислени скандали

Аз не мисля, че вашата стратегия е задоволително амбициозна. Това сподели Асен Василев на среща сред КНСБ и обединението на „ Продължаваме Промяната-Демократична България “ във връзка упованията към идващото държавно управление от страна на Синдикатите, съобщи кореспондент на „ Фокус “.
„ Брутният вътрешен артикул сега е 165 милиарда и половина, а растежът е 3,9% а не 3,4% “, сподели Асен Василев.
„ Ще приключим годината с 4% растеж на Брутният вътрешен продукт в една доста тежка година, което значи, че сме мръднали към Европа с към един %, което не е доста “, изясни той,
По негови думи с тези темпове ще наваксаме за 60-70 години.
„ Спокойно можем да имаме растежите, които имахме предходната година от порядъка на 7-8% на годишна база, без това да издъни недостига “, съобщи Василев.
„ Подходът е относително елементарен стопански, само че в никакъв случай не е юридически, тъй като построява стопанска система от европейски вид, а не латиноамерикански “.
„ Ние сме единствената страна, в която след присъединение в Европейския съюз, неравенството се усилва трагично “.
Мираж на студената, гладна зима с доста дефицити и стопански неуспех се оказа безспорна погрешна. Това сподели Кирил Петков на среща сред КНСБ и кандидат-депутати от обединението на “Продължаваме Промяната “ и “Демократична България “.
„ Ако погледнем инфлацията, тя e в действителност висока, а в случай че погледнете в елементи ще разберете, че отвън еврозоната ние сме втората най-ниска инфлация “, сподели Петков.
„ Голямото нещо което се приказва непрестанно е, че тъй като е имало експорт на оръжие е главното нещо, което е движело растежа, истината е напълно друга “, изясни той.
„ През цялото време се борихме с едни измислени кавги, които разсейваха хората от действителната обстановка, в която България се нарежда доста добре и имаше една работеща стопанска система “, съобщи Кирил Петков.
Петков изясни, че дефицитът от 2,9 % се е случил, когато пенсиите са се дигнали три пъти.
„ Приливът, който дигна доста хора над линията на беднотия се случи с помощта на няколко компании, които не взеха остатъка в бюджета, който обичайно взимаха “.
“Трябва да забележим от кое място в действителност идва казусът. Комисия за защита на конкуренцията не се реформира, по време на нашето държавно управление не успяхме да сменим нито един от регулаторите останаха регулатори от държавното управление на ГЕРБ. Майката на Ненков още ръководи Комисия за защита на конкуренцията “, сподели още Петков.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР