Аз не бих отишъл в МС, защото смятам, че там

...
Аз не бих отишъл в МС, защото смятам, че там
Коментари Харесай

Слави с невероятни признания. Какво го разболява?

Аз не бих отишъл в Министерски съвет, тъй като считам, че там би трябвало да отидат хора, които са по-подготвени от мен, имат по-добро и уместно обучение от мен. Това сподели водачът на „ ИТН ” Слави Трифонов в извънредно искрено изявление. Той беседва със заместника си Тошко Йорданов в следващото издание на предаването „ Нещо персонално ” по телевизия 7/8.

" Властта, метафизичен обмислям, е за хора, които не ги щат. Само тези хора могат добре да оперират с тези дяволи. Хората, които ги желаят, употребяват, за тях е като опиат, стартират още повече да я желаят. Колкото повече я взимаш, я искаш. Като политически хероин е ", сподели Слави Трифонов и добави: " Аз нямам никакво предпочитание да го взимам. Не стига, че съм болен от хиляди други неща, пък и ще се разболявам и от това. ".
-->
Тошко Йорданов стартира изявлението с изказванието, че хората приказват, че пред вратата на Слави Трифонов, като свършат с изявлението, ще влязат доктори, с цел да му вливат системи. Слави от своя страна съобщи: " Хората ги чуват тия неща, тъй като желаят да ги чуват. Това е като да искаш да ти кажат, че те обичат. Ти знаеш, че не те обичат, само че ти е доста готино да ти кажат: " Аз те обичам ".

Те желаят да чуват такива неща за мен. Сега да седна и да се наскърбявам и да пострадвам и да ми е мъчително, че хората желаят да чуват неприятни неща, но то по този начин е организиран светът. Но нямам лице на хората, които вършат това. Това е нещо неоформено, аморфно такова, което седи там като неприятното в тъмното, което желае да те гепи и се радва от това. Ако му се дадеш и ти стане погрешно и кофти от това, че хората желаят дори да ти е зле и да си пукнал, ти също не си доста приветлив и си го усещал по себе си. И теб не те харесват доста.

Сигурно си го усещал, че някой желае да ти е зле. Защото им е готино да се кефят от това, че нещата вероятно са такива. " Разбра ли, бе, Слави Трифонов пред вратата го чака екип от доктори, които му вливат нещо. Разбра ли, бе, ще почине. Кога, вдругиден, дават му три дни ", сподели през смях Дългия и продължи: " Еееех, по какъв начин ще пукнеш ти ". Защо е по този начин, не знам, само че има и такива хора ", показа с въздишка Слави.

Веднага по-късно той продължи с тематиката за деня. " То, в случай че има нови избори, какво ще стане ", попита той Тошко Йорданов. И самичък си отговори: " Е, редом може да се появи нов избавител, някой да пристигна - български братя, сестри, братчеди от село и ще излезе нещо друго. А и в последна сметка всичко, което вършим, е, тъй като се опитваме да осъществяваме нещо, което сме споделили, създали.

За страдание, мажоритарният избор е част от това, което би могло да промени нещата, само че хората избират такива партии, които не го желаят. Това е като със дотацията. Не желаят, а и виж по какъв начин мина, че ние сме върнали 4 млн. на страната, което е за хората. Все едно какво значение е имало, те си ги взимат, ГЕРБ си ги поставят на сметката, Политическа партия ги употребяват, с цел да си пазарят депутати. Това за хората какво значение има, хората желаят да им взимат парите. Защото в случай че не желаеха, щяха да създадат всичко допустимо да ги лимитират. Нали те ги направиха там?

Въпреки това хората си гласоподават за тях, взимат си парите, това също няма значение, лъжат - това също няма значение, мажат, тъй като това е разумно. И скъпи мой приятелю, ние нещо сме се объркали, аз нещо съм се объркал. Явно нещата стават по различен метод, само че аз не съм на такива години, с които ще си трансформирам философията за живота и по тази причина кое е вярно и кое не е, кое е почтено и кое е неистина единствено тъй като видиш ли, ще печеля още нещо в Народното събрание или където и да е. Аз съм подобен, какъвто съм. ".

На въпроса на Тошко Йорданов дали не е съжалявал, че не е постъпил като всички политически водачи, които вземат участие и печелят избори и в случай че е влезнал в Министерски съвет, с неговия темперамент, нещата са щели да са разнообразни, Слави отговори: " Един от британските моряци, преди 300 години, преди да влязат в борба на другия ден, сядат вечерта, Тошко, пият ром и си споделят един на различен кой защо съжалява, с цел да могат на сутринта да вървят на борба и да знаят повече за себе си. Та аз не съм човек, който съжалява.

Аз не бих отишъл в Министерски съвет, тъй като считам, че там би трябвало да отидат хора, които са по-подготвени от мен, имат по-добро и уместно обучение от мен, за разлика и от Бойко Борисов. Кое им е по-различното ли? Те са алчни, с невъобразима жадност, която е по-силна от всичко, което имат. И не са за там. Но не можеш да го спреш това по никакъв метод. Властта, метафизичен обмислям, е за хора, които не ги щат. Само тези хора могат добре да оперират с тези дяволи. Хората, които ги желаят, употребяват, за тях е като опиат, стартират още повече да ги желаят. Колкото повече ги взимаш, ги искаш. Като политически хероин е ", сподели Слави.

И добави: " Аз нямам никакво предпочитание да го взимам. Не стига, че съм болен от хиляди други неща, пък и ще се разболявам и от това ", засмя се Трифонов. После изясни на Тошко Йорданов, който довел Радостин Василев, че въпреки всичко и той го е харесвал в началото. " Някой в случай че е лайнар, то не е наложително да му проличава незабавно. Напротив, тия дето са същинските, те са закопани доста във вътрешността в себе си, те тъкмо поради някои от тези дяволи - главно ги притегля популярност, власт и пари, дами, алкохол. Това са екстри ", сподели Слави Трифонов.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР