Аз много исках да стана велик човек. Всеки иска да

...
Аз много исках да стана велик човек. Всеки иска да
Коментари Харесай

Вежди Рашидов: Исках да стана велик човек

" Аз доста желаех да стана популярен човек. Всеки желае да бъде доста добър в занаята си. Търсих близостта на тези, които бяха доста надарени. Намерих ги и те ме одобриха ", това сподели в " Денят онлайн с Наделина Анева " по NOVA NEWS скулпторът Вежди Рашидов в навечерието на 70-годишнината си на 14 декември.

Това е станало въз основата какво е показал като изкуство и от контактите с интелектуалци като Виктор Пасков, Христо Калчев, Христо Стоянов, Любомир Левчев и доста други той е получил доста.

" Човек се моделира от семейство, близки, другари, децата също ме превъзпитават от време на време. Срещаме се със себеподобните, с цел да получаваме духовна храна, учим се да представляваме нещо ", уверен е Рашидов.

" Самият живот ни прави такива каквито сме и наличието ни в него. Комплексите за непълноценност ни вършат неприятни и завистливи ", съобщи още той.

Скулпторът осведоми, че доста хора стоят за концепцията за монумент на Стефан Данаилов в София и я поддържат. Мястото му ще се дефинира от Софийска община, като най-вероятно ще бъде до Народен театър " Иван Вазов ".
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР